Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cleveland pes etmedi

Düzenleyen:
Cleveland pes etmedi

SPOR Haberleri

NBA final serisinin 6. maçında Golden State Warriors’ı 115-101 mağlup ederek seriyi 3-3 e getiren Cleveland Cavaliers, NBA finalini son maça taşımayı bildi.

Quicken Loans Arena’da TSİ 04.00’te oynanan 6. maçta Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors’ı 115-101 mağlup ederek seriyi 3-1’den 3-3’e getirdi ve NBA finalini 7. maça taşıdı. Cleveland, son maçı kazanması halinde NBA tarihinde 3-1 geriden gelip şampiyon olan ilk takım olacak.

Cleveland Cavaliers’ta yıldız oyuncu LeBron James 41 sayı, 8 ribaund, 11 asistlik performansı ile galibiyetin mimarı oldu. Yine ev sahibi ekipte Kyrie Irving 23 sayı, 4 ribaund, 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Golden State Warriors’ta ise Stephen Curry’nin 30 sayı, 2 ribaund, 1 asisti mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Warriors’un bir başka yıldızı Klay Thompson ise 25 sayı, 3 ribaund ve 1 asistle oynadı.

Şampiyonun belirleneceği maç, pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 04.00’te Golden State’in sahası Oracle Arena’da oynanacak.

Cleveland pes etmedi

Cleveland pes etmedi

Cleveland pes etmedi

Cleveland pes etmedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...