Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım, Gönül'e laf çaktı: Topuz delikanlı gibi her şeyi anlattı

Düzenleyen:
Yıldırım, Gönül'e laf çaktı: Topuz delikanlı gibi her şeyi anlattı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferi yılan hikayesine dönen A Milli Takımın yıldızı Gökhan Gönül'e laf çaktı. Yıldırım'ın, "Mehmet Topuz'a 'her şeyi anlat sana yardımcı olayım' dedim, o da delikanlı gibi anlattı" dediği iddia edildi.

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasındaki demeç savaşı devam ediyor. Fenerbahçe'ye önce veda eden ardından da yeniden sarı-lacivertli takım ile anlaşmak için Ali Yıldırım ile görüşen Gökhan Gönül hakkında bir şok iddia daha geldi.

Fenerbahçe ile görüşen Gökhan Gönül'ün Fenerbahçeli yöneticilere İlhan Ekşioğlu'nu kast ederek, "600 bin dolarlık üç tane çek yazıp (Her yıl için), Ahmet Bulut'a versinler, beni bu işten kurtarsınlar." dediği iddia edildi.

VARAN 2: "MEHMET TOPUZ DELİKANLI GİBİ HER ŞEYİ ANLATTI"

Bir diğer iddia da Gökhan Gönül ile Aziz Yıldırım arasında geçen konuşmaya dair ortaya çıktı. Ali Yıldırım ile Gökhan Gönül telefonda konuşurken devreye giren Aziz Yıldırım'ın Gökhan Gönül'e; "Mehmet Topuz da aynı duruma düşmüştü ama Mehmet Topuz delikanlı gibi her şeyi anlattı. Mehmet Topuz'a dedim ki her şeyi gerçek şekilde anlat ve sana yardımcı olayım dedim, o da her şeyi delikanlı gibi anlattı ve ona yardımcı oldum. Beşiktaş forması giyen adamı Fenerbahçe'ye transfer ettim" dediği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...