Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'in Galatasaray'ı kabul ettiği iddia edildi

Düzenleyen:
Fatih Terim'in Galatasaray'ı kabul ettiği iddia edildi

SPOR Haberleri

Fotospor gazetesi, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Galatasaray için teklif getiren Alp Yalman'a "evet" dediğini öne sürdü.

EURO 2016 sonrasında milli takımı bırakma kararı alan Fatih Terim, turnuva öncesi kendisini arayan ve görev teklif eden Galatasaray yöneticisi Alp Yalman'a, "tamam" dedi. Fotospor'un haberine göre; Galatasaray'da futbolun yeni patronu olan Yalman'a turnuva öncesinde yaptığı görüşmede, "sürekli heyecan içinde olmak farklı" diyerek görevi kabul edeceğinin sinyalini veren Terim'in Galatasaray'da yeniden göreve gelmeyi kabul etmesinin ardındaki nedenlerde ortaya çıktı.

VEDA ETMESİNİN SEBEPLERİ

1. Hırvatistan maçı sonrasında yalnız bırakıldı. Pek çok çevreden milli takıma çok sert eleştiri gelirken ne TFF'den, ne antrenörlerden, ne eski futbolculardan, ne de bir kulüp başkanından bir savunma gelmedi.

2. Maaşı sürekli sorun edildi. Her fırsatta aldığı para üzerinden kendisine vuruldu. Bu konuda da kimse kendisine sahip çıkmadı.

BAŞARISIZLIK GELDİĞİNDE KİMSE ORTAK OLMADI

3. Başarılı olunduğu zaman herkes başarıya ortak oldu. Başarısızlık geldiği zaman kimse "biz de suçluyuz" demedi.

4. Hazırladığı uzun yılları kapsayan futbol gelişim programını kimse umursamadı. Herkesin aklında sadece kısa süreli başarı vardı. Terim projesini kimsenin umursamamasına çok üzüldü.

5. Milli takım kritik Euro 2016'ya hazırlanırken, herkesin aklında sadece transfer vardı. Milli takım kampında futbolcuları sadece takımlarına ve kazanacakları paraya konsantre olmalarına bozuldu.

GALATASARAY'I KABUL ETMESİNİN NEDENLERİ

1. Yangından mal kaçırır gibi kovulmasına çok bozuldu. Bu şekilde bırakamazdı. Yarım kalan işini tamamlamak istiyordu. Önüne fırsat çıktı.

2. Milli takımda çalışmanın keyfi başka. Fakat kendisi her hafta heyecan yaşamak istiyor. Kulüp takım çalıştırmanın heyecanı bambaşka.

PROJESİ YARIM KALMIŞTI

3. Galatasaray için hazırladığı 5 yıllık proje yarım kalmıştı. Hedefi olan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için projesine kaldığı yerden devam etmek için fırsat oldu.

4. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıktan sonra Galatasaray'a başkan olma hedefi Terim'in en büyük hayali. Bu şansı yakaldı. Kaçırmadı.

5. Türkiye Liginin şu anki heyecanını kaçırmak istemedi. Pahalı kadrolu Fenerbahçe ile güzel futbol oynayan Beşiktaş ile Yanal'lı Trabzon'a rakip olmak istiyordu.

SCOUT EKİBİ TERİM İÇİN ARŞİVLEME İŞİNE BAŞLADI

Fatih Terim'in Galatasaray'a dönüşünün yolu yolu büyük oranda açılırken, tecrübeli teknik adam tarafından göreve getirilen scout ekibi geçen sezonla ilgili hem objektif hem de subjektif veriler hazırlamaya başladı. Hazırlanan verilerin Terim'e rapor edileceği, istatistiksel analizlerle desteklenen video görüntülerin GSTV'de arşivlendiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...