Poldi'nin talibi çok

Düzenleyen:
Poldi'nin talibi çok

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Alman golcüsü Lukas Podolski için MLS takımlarından Toronto ve iki Çin takımının devrede girdiği iddia edildi.

Alman Bild gazetesinde çıkan haberde, Podolski için MLS takımlarından Toronto FC ile 2 Çin takımının devrede olduğu savunuldu. Toronto'nun teklifinin 2 ay önceden geldiği, Çinlilerin ise şu anda temaslarını sürdürdüğü bildirildi. Çin'den isteyen takımların Shanghai Shenhua ve Burak'ın formasını giydiği Beijing Guoan'ın olduğu yazılırken, kararı Podolski'nin vereceğinin altı çizildi.

Sözleşmesi devam ediyor

Her iki takımın da 2 yıllık teklif düşündüğü ve 20 milyon euro maaş ödemeye hazır olduğu duyuruldu. Ayrıca Podolski'nin Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu hatırlatılırken, şu anda bu teklifleri kabul etmesinin pek mümkün olmadığına da yer verildi. 31 yaşıdaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 43 maça çıkarken, 17 gol atıp 10 asist yaptı. Teknik direktör Joachim Low'ün yeniden gözüne giren Poldi, EURO 2016'da Almanya kadrosuna girmeyi başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...