Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Aziz'e karşılık Bilal Kısa

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Serdar Aziz'e karşılık Bilal Kısa

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş’la Serdar Aziz konusunda kıyasıya rekabete girişen Cim Bom, oyuncusunu Bursaspor’a vermeye sıcak bakıyor. Tek problem ise aradaki 2 milyon Euro’luk fark

Galatasaray, yüksek maliyeti ve Avrupa Şampiyonası'ndaki vasat performansı nedeniyle Roman Neustadter transferinden vazgeçerken, Serdar Aziz için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yetkililer, kulübü ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar Aziz için dört milyon Euro ödemeyi göze aldı. Milli stoperin bonservis bedelini altı milyon Euro olarak belirleyen Bursaspor'un Bilal Kısa'yı da istediği öğrenildi. Takas için başka oyuncuların adı geçse de Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar ve Galatasaray'da birlikte çalıştığı Bilal'e sıcak baktığı biliniyor. Sarı-kırmızılı takımda 2.4 milyon lira garanti ücret kazanan Bilal'e yeşil-beyazlılar bu parayı vermeye hazır. Galatasaray'ın Serdar Aziz teklifini 4 milyon Euro+Bilal olarak revize etmesi bekleniyor.

Wesley Sneijder Fluminense'ye!
 Brezilyalı basını, Diego Souza'nın takımdan ayrılmasının ardından yeni bir 10 numara arayışına giren Fluminense'ye, Wesley Sneijder'in önerildiğini ileri sürdü. Haberde, Galatasaray'da mutsuz olan Hollandalı oyuncunun Türkiye'den ayrılma isteğinin, taraflar arasındaki görüşmeleri kolaylaştıracağı savunuldu.

Carvalhal'dan Sabri yorumu!
 Sheffield Wednesday'ın Menajeri Carlos Carvalhal, Galatasaray'la henüz sözleşme imzalamayan Sabri Sarıoğlu ile ilgilendiklerine yönelik iddialara cevap verdi. Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Carvalhal, "Sabri'nin iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Kaliteli bir sağ bek. Ancak biz Marnick'e sahibiz. Şu ana kadar kimseyle görüşmedik" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...