Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder gemileri yaktı!

Düzenleyen:
Sneijder gemileri yaktı!

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin, Wesley Sneijder’e kestiği 150 bin Euro'luk para cezasının ardından, Hollandalı yıldızın gemileri yaktığı iddia edildi.

Wesley Sneijder’e, menaceri vasıtasıyla gönderilen haberde Galatasaray Yönetimi tarafından 150 bin Euro Hollandalı yıldızın sinirlerini alt üst etti. Daha önce Cim Bom’da kalmak istediğini belirten tecrübeli futbolcu, kararını değiştirmek üzere...

Cim Bom’un Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fanatik'e verdiği röportajda yöneticiler hakkında eleştirel ifadeler kullanınca, başkan Dursun Özbek’in tepkisini çekmişti. Tecrübeli oyuncu hakkında gerekenin yapılacağını söyleyen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, 150 bin Euro tutarında bir fatura kesti.

Bu karar, Sneijder’e resmi olarak tebliğ edilmiş değil. Ancak menaceri Guido Albers tarafından, Sneijder’e kendisi için bir ceza hazırlandığı bilgisi gönderildi. Hâl böyle olunca, karar resmiyet taşımasa da, Sneijder cephesinde büyük moral bozukluğu oluşturdu. Tecrübeli futbolcunun yakın çevresine, “Ben kulübü düşünüyorum, burada işler daha iyi nasıl yürür bunu düşünüyorum, ama karşılığında ceza alıyorum. Bu çok saçma” diyerek dert yandığı ifade ediliyor.

7.5 milyon Euro’luk madde

Hatta Sneijder’in, menaceri Albers’e böyle bir cezanın kesilmesi durumunda, takımdan ayrılmayı gündemine taşıyacağı öğrenildi.

Her fırsatta Galatasaray’da kalmak istediğini söyleyen, kulüp vizyonuyla yakından ilgilenen deneyimli yıldız, 150 bin Euro’luk fatura karşısında yolları ayırabilir. Sneijder’in 7.5 milyon Euro’ya yurt dışında serbest kalma maddesi bulunuyor. Hollandalı’yla Manchester United ve Juventus gibi devlerin yanı sıra Çin ve MLS kulüpleri de yakından ilgileniyor.    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...