Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda bırakmakta ısrarlı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Arda bırakmakta ısrarlı

SPOR Haberleri  / Sabah

Tribünlerin tepkisine, “Tek suçlu ben miyim? Emeklerim ne çabuk unutuldu ” diyen Arda Turan’ın Milli Takım’ı bırakma kararında ısrarcı olduğu ve takım arkadaşlarına rağmen geri adım atmadığı öğrenildi

A Milli Takım'ı Fransa'ya taşıyan isimlerin başında gelen Arda Turan, İspanya maçında yaşananlardan sonra şok bir karar aldı. İspanya karşısında skor 3-0 olduktan sonra top ayağına her geldiğinde Türk taraftarlarca yuhalanan yıldız futbolcuya İspanyollar ise, "Arda.. Arda" tezahüratlarıyla destek vermişti. Ay-yıldızlı taraftarların protestosuna içerleyen Arda'nın maç sonrası ailesi ve yakın çevresiyle görüşerek, Milli Takım'ı bırakma kararı aldığı iddia edilmişti. Arkadaşlarının, "Sakın böyle bir şey yapma" sözlerine rağmen bu kararından vazgeçmeyen kaptanın, EURO 2016 sonrası bir basın toplantısı düzenleyip bırakacağını açıklayacağı kaydedildi.

BUNU HAK EDECEK NE YAPTIM?
İspanya maçının ardından soyunma odasına son derece üzgün giren Arda Turan, sinirlerine de hakim olamadı. Arkadaşlarına, "Islıklanmayı hak edecek ne yaptım?" diyen milli futbolcu, "Tek suçlu ben miyim? Bu takımı şampiyonaya nasıl getirdiğimiz ortada" diye isyan etti. Duygusal sarsıntı yaşayan Arda'yı takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı ve "Bu tepki sadece sana değil, hepimize yapıldı. Bu sıkıntılı günleri de aşacağız" dedikleri bildirildi.

KIZ ARKADAŞI DAYANAMADI
 Arda Turan'ın kız arkadaşı Aslıhan Doğan, önceki günkü İspanya karşılaşmasında milli futbolcuya tribünlerin gösterdiği büyük tepkiye dayanamadı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte turnuva başından bu yana Fransa'da bulunan Aslıhan Doğan'ın, İspanya maçında sevgilisinin yuhalanmasından çok etkilendiği ve Nice Stadı'nı gözyaşları içinde terk ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...