'Kendine takım bul'

Düzenleyen:
'Kendine takım bul'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetiminin, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın takımda görmek istemediği Hollandalı golcü Van Persie'den kendisine takım bulmasını istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Van Persie'nin hem yüksek maliyetinden kurtulmak, hem de iyi bir bonservis geliri elde edebilmek için Hollandalı yıldızı gözden çıkardığı iddia edildi.

Milliyet'te yer alan haberde sarı-lacivertli yönetimin oyuncunun menajerini ikinci kez İstanbul'a çağırarak bir görüşme gerçekleştirdiğini ve Teknik Direktör 

Pereira da istemiyor
Teknik Direktör Pereira'nın da, net şekilde Van Persie ile çalışmak istemediği öğrenildi. Kendisini bireysel anlamda geçen sezon en çok zorlayan isimlerden biri olan Hollandalı futbolcunun oyun sistemine uyumadığını ifade ediyor. Ayrıca oyuncusuyla yaşadığı sorunların takım içindeki otoritesini sarstığını özellikle belirtiyor.

Takım arıyor
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Hollandalı futbolcunun takımdan ayrılması için en önemli konu uygun bir kulübün bulunması. Hem futbolcunun maaşını, hem de sarı-lacivertli kulübün istediği bonservis bedelini karşılayacak bir takımın bulunması için çalışmalara başlandı.
32 yaşındaki golcü Fenerbahçe formasıyla çıktığı 48 maçta; 22 gol 3 asist kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...