G.Saray'dan bayram öncesi çalışanlara büyük şok

Düzenleyen:
G.Saray'dan bayram öncesi çalışanlara büyük şok

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yönetim, Haziran ayı maaşları 15 gün geç ödenen kulüp personelinin maaşını asgari ücret üzerinden ödedi.

HTSpor'un haberine göre; G.Saray yönetimi, milyonlarca Euro kazanan futbolcularına yapamadığı kesintiyi, üç aydır maaşlarını gecikmeli olarak alabilen kulüp personeline yaptı.

ASGARİ ÜCRET HUZURSUZLUK YARATTI
Haziran ayı maaşları 15 gün geç ödenen personelin hesabına yalnızca bin 300 yüz TL yatırıldı. Bu kesinti karşısında büyük bir şok yaşayan personele, maaşlarının kalan kısmının ne zaman ödeneceğini ise açıklanmadı. Almaları gereken ücretten daha düşük bir miktarı hesaplarında gören çalışanların bu nedenle bayram öncesi ekonomik anlamda zorlandığı öğrenildi. Bu durum ve daha önce yapılan işten çıkarmaların, yeni sezon öncesinde özellikle Florya’da büyük bir huzursuzluğa yol açtığı kaydedildi.

YÖNETİM ÇATIRDIYOR
Başkan Dursun Özbek’in daha önce kulübün kasasına cebinden koyduğu 10 milyon Dolar’ı geri alması seçim dedikodularını da beraberinde getirdi. Son olarak Fatih İşbecer’in istifasının ardından, göreve geldikleri günden itibaren 1 yılda toplam 3 as yönetim kurulu üyesi istifa eden Özbek yönetiminin içinde görüş ayrılıklarının devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...