Arda Turan'dan çirkin iddialara cevap!

Düzenleyen:
Arda Turan'dan çirkin iddialara cevap!

SPOR Haberleri

Arda Turan sosyal medya hesabından açıklama yaparak milli takımda prim tartışmaları haberlerini yalanladı.

Milli Takım kampında bulunan Arda Turan, babalar günü kutlama mesajı yayınladı. Anne ve babasının bulunduğu fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Arda mesajında, 'Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez' ifadelerine yer verdi.

"Biz, çocuklarını en güzel şekilde büyütmek için iki işte günde 18 saat çalışmış bir babanın evladıyız." ifadelerini kullanan Arda Turan, "Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez. Ve ben inanırım ki babam benim kalbimi bildikçe, bu dünyada başka şeye ihtiyacım yoktur. Babalar Günün kutlu olsun, benim emekçi kahramanım." diyerek hem babasının, babalar gününü kutladı, hem de prim haberlerine göndermede bulundu.

Arda Turan açıklamasının son bölümünde ise ülkem için, bayrağım için hashtaglerini kullanırken, "Unutma ki doğruların elbet bir gün gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Hele bir zamanı gelsin... #ülkemiçin #bayrağımiçin son saniyeye kadar mücadeleye devam önce" mesajını paylaştı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...