Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor yeni transferini açıkladı

Bursaspor yeni transferini açıkladı

SPOR Haberleri

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Stade Brest takımında forma giyen defans oyuncusu Vieux Sane’yi kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fransa 2. Ligi takımlarından Stade Brest takımında forma giyen defans oyuncusu Vieux Sane’yi kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Bursa Fan Club’ın düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, “Bu akşam güzel bir ortamda buluşuyoruz. İftar sonrası ise yönetici arkadaşlarımız ile bir toplantı gerçekleştireceğiz. Değerlendirmelerde bulunacağız. Biliyorsunuz biz transferlere diğer takımlardan daha önce başladık. Biz Sinan, Del Valle, İsmail ve Mert ile anlaştık. Serdar’ı isteyen kulüpler var. Onun için yapılan teklif 4.5 milyon Euro gibi bir rakam. Bizler yükseltmek için zorluyoruz. Ancak sanırım bu rakam 5 milyon Euro’yu geçmeyecek. Takımdan ayrılacak oyuncular var. De Sutter için yapılan teklif 200 bin Euro’ya çıktı, biz 500 bin istiyoruz. Traore ve Dany ile görüştük. Kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Dzsudzsak ve Necid’ten ise haber bekliyoruz” dedi.

"EĞER ANLAŞIRSAK SERDAR BİZİM OYUNCUMUZ OLACAK"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun genç oyuncuları istediğini belirten Başkan Ay, “U-21 takımında sanırım 4 oyuncuyu A takıma alacak. Kalanları ise İnegölspor, Bandırmaspor veya Yeşil Bursa’ya kiralayacağız. Serdar Kurtuluş ile geçtiğimiz akşam bir görüşmemiz oldu. Menajeri ile konuşacağız eğer anlaşırsak Serdar bizim oyuncumuz olacak. Mert Günok’un menajeri ile de görüştük ve takımdan ayrılması yönünde fikrimizi belirttik” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...