Lionel Messi'den bir rekor daha

Lionel Messi'den bir rekor daha

SPOR Haberleri

Copa America'da Venezuela'yı 4-1 yenen Arjantin, yarı finale yükselirken, takımının üçüncü golünü atan Lionel Messi, milli formayla gol sayısını 54 yaptı.

Messi böylece, Arjantin'in bir başka efsanesi Gabriel Batistuta'nın rekorunu egale etti. Maça çok istekli başlayan ve ilk yarım saatte Higuain'in (8 ve 28) golleriyle 2-0 öne geçen Tangocular, 60'ta Messi ile farkı 3'e çıkardı. Venezuela 70'te Rondon ile bir gol bulsa da 1 dakika sonra buna Lamela ile cevap veren Arjantin sahadan 4-1 galip ayrıldı ve yarı finale adını yazdırdı. Arjantin böylece dördüncü maçını da kazandı.

ŞİLİ FAVORİ MEKSİKA'YI DAĞITTI
 Son yarı finalistin belirlendiği karşılaşmada ise D Grubu'nu ikinci tamamlayan Şili, C Grubu'nu lider bitiren Meksika'yı gole boğdu: 7-0. 16'ncı dakikada Puch ve 44. dakikada Vargas ile rakibini avlayan Şili, devre arasına 2-0 önde girdi. İkinci yarı baskısını daha da artıran Şili, 49. dakikada Sanchez ile skoru 3-0'a taşıdı. Maçın yıldızı Vargas, 52, 57 ve 74. dakikalarda arka arkaya 3 gol atarak skoru 6-0 yaptı. Açılış golünü de atan Puch, 88'de skoru belirledi ve Şili, Meksika'yı 7-0 gibi farklı bir skorla yendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...