10 milyon Euro için göndermem

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
10 milyon Euro için göndermem

SPOR Haberleri  / Sabah

Fransa’da yıldız futbolcunun temsilcileriyle bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Orman, “Oğuzhan bizim geleceğimiz. Eğer bir gün giderse bu Lazio değil, Barcelona, Real Madrid ya da Manchester United olur. Bana bir daha böyle kulüplerle gelmeyin” dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, EURO 2016 için gittiği Fransa'da boş durmadı. Transferi planlanan futbolcuların menajerleriyle bir araya gelerek nabız yoklayan Orman, Beşiktaşlı oyunculara yönelik teklifler için de görüşmelerde bulundu. Orman Nice'de konakladığı otelde Oğuzhan Özyakup'un biri Türk, diğeri yabancı iki menajerini ağırladı. Toplantının gündemi ise yıldız futbolcuya gelen transfer teklifleriydi.

ORTA SINIF BİR TAKIMA GİDEMEZ
 Menajerler, Oğuzhan Özyakup için Lazio'nun 10 milyon Euro'luk önerisini Başkan Orman'a iletti. Ancak Fikret Orman'ın cevabı kısa ve net oldu: "Oğuzhan Beşiktaş'ta efsane olacak, o bizim geleceğimiz. Bir gün bu Beşiktaş'tan ayrılırsa gideceği takım Lazio gibi orta sınıf bir takım değil, Barcelona, Real Madrid ve Manchester United gibi üst düzey takımlar olur. Kendisine de aynı şeyi söyledim. Bana bir daha bu kulüplerle gelmeyin. Oğuzhan şimdi transfere değil, milli maçlara ve Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olsun."

GÖKHAN VE ATİBA'YA DA İZİN YOK
 Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli payı bulunan Oğuzhan Özyakup'un tek taliplisi Lazio değil... Adı Inter ve Arsenal'le de anılan yıldız futbolcuyu isteyen bir diğer takım ise siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United... Hırvat hocanın Oğuzhan'ın yanı sıra Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson'u da almayı çok istediği biliniyor. Ancak Beşiktaş, Oğuzhan gibi diğer iki futbolcusunu da başka bir kulübe göndermeyi kesinlikle düşünmüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...