Orman taktiği

Düzenleyen:
Orman taktiği

SPOR Haberleri

Feda, cefa ve sefaya giden yolda tecrübe kazanıldı! İşte Başkan Orman’ın transfer planı; Sabır, ekonomik denge, tok alıcı ve satıcı

Beşiktaş’ta herkes yeni transferlerin kim olacağını merak ediyor. Gündeme birçok isim geliyor. Başkan Fikret Orman ise net mesajlar veriyor… Siyah-beyazlıların özellikle Yıldırım Demirören döneminde büyük zararlar etmesinin ardından Fikret Orman’la birlikte kâra geçen kulüp haline gelmesi dikkat çekici. Tabii ki bu süreç bir anda olmadı. Feda sezonu, cefa dönemi derken günümüzde sefaya doğru yol alındı. Artık Beşiktaş, oyuncularının pazarlamasını iyi yapan ve sadece 3 isimden (Demba Ba, Atınç ve Ersan Gülüm) 26 milyon avro kazanan takım konumunda.
Başkan Fikret Orman yeni sezon öncesi transfer görüşmeleri ile ilgili bilgi verirken tarzını da dile getiriyor. Altı çizilmesi gereken ve kulüplerin örnek alması gereken durumlara işaret ediyor. Mesela Mario Gomez konusunda “Alternatiflerin de var ama bekliyoruz” mesajı veriyor. Bursasporlu Serdar Aziz için “İstiyoruz ama mecbur değiliz. Ekonomik denge önemli” göndermesinde bulunuyor. Gökhan Töre’nin West Ham olayında da tok satıcı rolüne bürünüp “Kalmasını istiyoruz. Seneye daha yüksek rakama satarız” sözleriyle İngiliz ekibinden istediğini koparabilme taktiği izliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...