Böyle Zenginlik olmasın!

Düzenleyen:
Böyle  Zenginlik  olmasın!

SPOR Haberleri

Transferi olaylı olan, sezon sonu da tatsız biten Erkan’a teklif var. İstenilen rakam bulunursa hiç düşünmeden gönderilecek

Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin rekabeti haline dönüşmüştü transferi… Ne olaylar yaşanmıştı imza sürecinde. “Fenerbahçe’den başka takımda oynamam” söylemleri, özel uçakla gidip getirmeler… Evet öznemiz Erkan Zengin… Trabzonspor’un bonservisine 2.5 milyon avro ödediği senelik 1.6 milyon avro kazanan Zengin… Sezon sonunda performansı beğenilmeyip kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen Erkan… Şimdi satış listesinde. 
İshak Doğan da yolcu
İsveç’in EURO 2016 kadrosunda bulunan Erkan Zengin için teklifler olduğu yönetim kanadından açıklanıyor… İstenilen düzeyde teklif gelmesi halinde satılacak. Karadeniz ekibinde yönetimin gözden çıkardığı bir diğer isim ise geçen sezonu Eskişehir’de kiralık geçiren İshak Doğan. Oyuncu için eski kulübü Karabükspor devrede. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...