Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş kalecisini İspanya'da buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş kalecisini İspanya'da buldu

SPOR Haberleri  / Sabah

28 yaşındaki file bekçisi için bazı Beşiktaşlı yöneticiler, “Başımıza sorun almayalım” dediler ancak başkan Orman, Güneş’in istediği kaleciyi 3 yıllığına transfer etti

Boyko'nun gitmek istemesi üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi bir süredir aradığı kaleciyi İspanya'da buldu: Agosto Ramirez.. Teknik direktör Şenol Güneş'in ocak ayından bu yana istediği ancak dizindeki çapraz bağ sakatlığı nedeniyle transferi yapılmayan Fabricio Agosto Ramirez'in transferi bu kez bitti. Ancak yönetimde bazı isimler 28 yaşındaki file bekçisinin alınmasına karşı çıktı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle hiç oynamayan Fabri'nin kronik bir sakatlığı olabileceğini düşünen yöneticiler, "Başka isimlere de bakalım" dediler. Fakat teknik direktör Şenol Güneş'in olumlu rapor verdiği oyuncuyu başkan Fikret Orman 3 yıllığına Beşiktaşlı yaptı. Bir kaç gün için de İstanbul'a gelmesi beklenen İspanyol kaleci geniş çaplı bir kontrolden geçirilecek.

SUDAN UCUZ KALECİ
2 kez çarpraz bağları kopan ve ameliyat olan oyuncu 1. Lig'de 55 maçta 80 gol yedi. 1.80 boyundaki Fabricio her sezon için 1.1 milyon Euro alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...