Dzemaili'ye talip var

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Dzemaili'ye talip var

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun yetersiz bulduğu gerekçesiyle geçen sezon başında Genoa'ya kiralanan ve Euro 2016'da İsviçre formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Dzemaili'ye Milan talip.

Napoli'den Galatasaray'a gelen Dzemaili'nin Milan'ın teklifine evet dediği ve sarı-kırmızlı kulüpten alacakları karşılığı bonservisini istediği öğrenildi. G.Saray cephesinde ise beklenti Dzemaili'nin bonservisinden 2 milyon Euro gelir elde etmek. Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmayan Dzemaili, İtalya'da kalmak istiyor.

Riekerink hazır kıta
Yeni sezon öncesi teknik direktör konusunda ne yapacağı merak konusu olan G.Saray'da Jan Olde Riekerink, çalışma programlarını hazırladı. Geçtiğimiz hafta Florya'da Alp Yalman ile bir araya gelen Hollandalı çalıştırcının, kamp ve sezon öncesi fikir alışverişi yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...