Muharrem Usta: Ne Arda, ne de bir başkası...

Düzenleyen:
Muharrem Usta: Ne Arda, ne de bir başkası...

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2016'daki başarısızlığının sebebine sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla değindi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, A Milli Takım’ın, Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında aldığı sonuçlarla ilgili olarak tespitte bulundu. Şampiyonada büyük eleştirilere maruz kalan Arda Turan üzerinden Spor Toto Süper Lig’i eleştiren Usta, kendisine ait Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi,

"Ne Arda... ne de bir başkası suçlu yapılmamalı. Avrupa’da başarısız görünümün nedeni kulüp takımlarımızın dip yapmasıdır", "Çek maçıyla evimize dönebiliriz. Ama... belkide yine bir son dakika sürprizi ile turu geçebiliriz. Önemli olan sonuç değil sebeplerdir" ifadelerini kullandı.

Usta, yeni sezonla ilgili olarak yapılan transfer eleştirilerine ise , "Daha dün gibi... KAP diye diye adeta afyonlanarak dibi gördük. Panik yok! O-la-cak. Bu işin sonu güzel olacak" sözlerini kullandı.

EGEMEN VE AYDIN KUCAKLAŞTI

Sosyal medyada atışmalarıyla gündeme gelen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, bir araya gelerek kucaklaştılar. Ali Rıza Egemen, "Amacımız Trabzonspor’un başarısı... Birlikte güzel günlere’’ notu ile fotoğraf paylaştı. İkilinin fotoğrafı başta başkan Muharrem Usta olmak üzere camiadan olumlu tepki aldı.

Muharrem Usta: Ne Arda, ne de bir başkası...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...