Sneijder ile Galatasaray arasında restleşme!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder ile Galatasaray arasında restleşme!

SPOR Haberleri  / Sabah

Wesley Sneijder için yapılan zirvede, iki taraf da istediğini alamadı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, önceki akşam Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ile yaptığı görüşmeden iki taraf da memnun ayrılamadı. Özbek, UEFA'nın getirdiği kısıtlamalar nedeniyle Sneijder'in 2 yıl için 2.6 milyon Euro'yu bulan imza parasında feda talep etti. Ancak Albers, bu talebe olumsuz yanıt verdi.

KALIYOR...
 Albers'in Sneijder'in bonservisindeki indirim isteği de aynı şekilde G.Saray cephesi tarafından reddedildi. Başkan Dursun Özbek'in Albers'e "Sözleşmedeki 7.5 milyon Euro'yu getirirsen gidebilir" dediği öğrenildi. Sneijder'in menajeri, görüşme hakkında yaptığı açıklamada detay vermekten kaçınırken sadece oyuncusunun iki yıl daha Galatasaray'da kalacağını söyledi.

TELLES PORTO'YA
 Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Inter formasını giyen Alex Telles, Porto'dan gelen teklife olumlu bakıyor. Porkekiz ekibinin formasını giymek isteyen Brezilyalı sol bekin, Galatasaray'dan bonservisi için anlayış beklediği öğrenildi. Sarıkırmızılı kulüple iki yıl daha sözleşmesi olan 24 yaşındaki oyuncu, 2013-2014 sezonunun devre arasında 6 milyon 150 bin Euro karşılığında Gremio'dan transfer edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...