Aslan Serdar

Düzenleyen:
Aslan Serdar

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızı kulüp başarılı oyuncuyu 4 yıllığına renklerine kattı

BURHAN CAN TERZİ

Bursaspor ile temas halinde olan ve her gün yeni bir pazarlığın içine giren 3 büyük kulübün transfer mücadelesini kazanan takım Galatasaray oldu. Her sezon başı ve devre arası transfer piyasasının en çok konuşulan ismi Serdar Aziz, Galatasaray'la anlaştı. Milli oyuncunun menajeri Haluk Canatar, resmi instagram hesabından ''Kardeşim'e yeni kulübü hayırlı olsun'' paylaşımı yaptı ve Galatasaray'la olan anlaşmayı duyurdu. Canatar, "Kulüpler de aralarında anlaşmaya vardı. Serdar Aziz'in Galatasaray ile anlaşması 4 yıllık" mesajını paylaştı. 
4.5 milyon avro ve 3 futbolcu
G.Saray Başkanı Dursun Özbek dün gece geç saatlerde, Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'la kendi otelinde bir araya geldi. Cimbom'un futbolcu karşılığında Bursaspor'a 4.5 milyon avro ile Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım'ı vereceği öğrenildi.   
Yabancılar kaçıyor!
Öte yandan Alex Telles ve Dzemaili G.Saray'da oynamak istemediklerini açıkladı. Telles yönetime haber göndererek, "Lütfen beni isteyen kulübe karşı transfer masasında zorluk çıkarmayın" ifadelerini kullandı. Dzemaili İtalya'da devam etmek istediğini açıkladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...