Arda Turan: Annemi ağlattılar

Düzenleyen:
Arda Turan: Annemi ağlattılar

SPOR Haberleri

“Ben hayatım boyunca paranın primin peşinde olmadım. Annemi ağlatmasalar iyi olurdu. Bazılarını affetmeyeceğim. Herkese tek tek hesap soracağım”

O kaptan… İlk iki maçta yokları oynayan, İspanya maçında biz Türkler’in “Dışarı” diye bağırdığı değerimiz… Sonrasında Fatih Teri mile prim diyaloğu basına yansıyan iddiaya gore gece yarısı Gökhan Gönül için Barcelona ile transfer görüşmesi yaptığı için hoca tarafından azarlanan isim… Yazıldı, çizildi hedefte o vardı. Hatta turnuva sonrası Milli Takım’ı bırakacağı bile söylendi. O Arda Turan dün kesilmesi beklenirken ilk 11’de maça başladı. Zaman zaman durgun görüntüler sergiledi ama dakikalar ilerledikçe kendini gösterdi sorumluluk aldı… Maç sonunda da yaşananlarla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Sitem de vardı, duygusallıkta… Hatta bir ara gözleri dolar gibi oldu. İşte Arda Turan’ın sözleri:
Kaosta iyi işler yaptık
“Sonuna kadar mücadele ettik kazandık. Mutluyuz. Bütün bu kaosların içerisinde iyi işler yaptık. Futbolda kazanmak kaybetmek var. İnsanların ailelerinden daha önemli şeyler var. Benim moralism hayatım boyunca futbolumla parallel oldu. Biz hayatımız boyunca paranın primin peşinde olmadık, konuşmadık. Biz de insanız. Hadi bizi geçtim, annemi ağlatmasalar iyi olurdu. Bazılarını affetmeyeceğim. Merak etmesinler herkese tek tek hesap soracağım.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...