TRT'den Fatih Terim'e jet cevap

Düzenleyen:
TRT'den Fatih Terim'e jet cevap

SPOR Haberleri

TRT muhabirinin sorusuna, "Kusura bakma ben TRT’nin hiçbir sorusuna cevap vermiyorum, röportajlarına da gitmiyorum" diyen Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e, TRT'den cevap geldi.

Çek Cumhuriyeti maçı sonrası basın toplantısında soruları yanıtlayan Fatih Terim'den beklenmeyen bir çıkış geldi. TRT muhabiri soru sormak için izin istedi ancak Fatih Terim, "Özür dilerim sizinle ilgili değil ancak ben TRT'nin sorularını almak istemiyorum." dedi ve basın toplantısından ayrıldı.

STÜDYO BUZ KESTİ

TRT'deki Avrupa Gecesi programında Terim'in basın toplantısı canlı yayınlanıyordu. Terim'in sözleri üzerine stüdyo adeta buz kesti.


"BİZ SADECE ARACIYIZ"

Programı sunan Erdoğan Arıkan Terim'in sözlerine "Fatih Hocamız bize konuşmak istemediğini söyledi. Saygı duyuyoruz. Ama biz sadece bir aracıyız. Fatih Hoca yarın sabah uyandığı zaman bu kırgınlıkları unutacak. Tıpkı bizim unuttuğumuz gibi. Yarından itibaren kol kola vereceğimize inanıyoruz." cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...