Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta’dan Trabzonspor'a sponsorluk müjdesi

Düzenleyen:
Usta’dan Trabzonspor'a sponsorluk müjdesi

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından zor günlerin geride kalacağını belirterek, dev bir marka ile sponsorluk anlaşması yapılacağını duyurdu.

Önümüzdeki sezona geçmişin izlerini silerek girmeyi hedefleyen Trabzonspor, bir taraftan transfer görüşmelerini sürdürürken diğer taraftan ise kulübe mali destek sağlayacak sponsorluklar üzerinde duruyor. Sportif ve ekonomik olarak dip noktasını yaşayan Karadeniz ekibi, yeni sezonda camiasını heyecanlandıracak markalarla da bir araya gelecek.

Bunun ilk müjdesini ise Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta isim vermeden verdi. Usta, kendisine ait sosyal medya hesabından dev sponsorluk markasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Zor günler geride kalacak; elbette güneş bize de doğacak. ’İşte budur’ demeye var mısınız. Bordo-mavi formayla dev bir dünya markası el ele. Yakında."

Usta’dan Trabzonspor'a sponsorluk müjdesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...