Van Der Wiel İstanbul'dan ayrıldı

Düzenleyen:
Van Der Wiel İstanbul'dan ayrıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transferi konusunda el sıkıştığı iddia edilen Hollandalı yıldız oyuncu Gregory van der Wiel ile eşi Rose Bertram bugün Atatürk Havalimanı’ndan uçağa binerek İstanbul'dan ayrıldı.

Türk Hava Yolları uçağıyla İstanbul’dan Los Angeles’e giden ünlü oyuncu Atatürk Havalimanı’nda Fenerbahçe’yle anlaştığına dair soruları yanıtlamaktan kaçındı. Anlaşmaya ilişkin sorulara Wiel, “ Göreceksiniz “ diye cevap verdi.

Beraberinde eşi ünlü model Rose Bertram ile İstanbul’u gezen Wiel, İstanbul’da daha önce maç için bulunduğunu fakat ilk kez gezmek için geldiğini söyleyerek “ İstanbul’da tatili harikaydı. İstanbul büyük, harika bir şehir. Asya ve Avrupa yakasını gezdim. Boğazda tekne turu yaptım. Özel bir Türk yemeği yemedim ama baklava güzeldi “ diye konuştu. Fenerbahçe tesislerini gezdiniz mi soruna da Wiel ” Hayır “ dedi. Futbolcuyu tanıyan Fenerbahçeli taraftarlar Wiel’le selfie çektirdiler.

Van Der Wiel İstanbul'dan ayrıldı

Van Der Wiel İstanbul'dan ayrıldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...