Ronaldo, Messi sorusuna sinirlenip mikrofonu fırlattı

Düzenleyen:
Ronaldo, Messi sorusuna sinirlenip mikrofonu fırlattı

SPOR Haberleri

Real Madrid'in Portekizli dünya yıldızı Ronaldo, 'Lionel Messi'nin dün gece attığı frikiği gördün mü' sorusunu soran muhabire sert tepki gösterdi.

Euro 2016 F Grubu'nda Portekiz, Macaristan ile gruptan çıkma mücadelesi kapsamında çok kritik bir maça çıkacak. Bu önemli maç öncesinde Cristiano Ronaldo kendisine soru sormak isteyen bir muhabire şok bir tepki verdi.

Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Macaristan maçı öncesi şok bir tepkiye imza attı. Euro 2016'da şanssız bir turnuva geçiren ve takımı adına henüz gol atma başarısı gösteremeyen Ronaldo gergin günler geçiriyor.

Yıldız futbolcu bu akşam Macaristan ile oynanacak maç öncesinde takımla birlikte yürüyüş yaptığı sırada bir muhabire tepki gösterdi. Kendisine soru sormak isteyen muhabirin elindeki mikrofonu alıp, suya fırlatan Ronaldo ülkesinde eleştirilerin odağına yerleşti.

Muhabirin Cristiano Ronaldo'ya 'Lionel Messi'nin dün gece attığı frikiği gördün mü' sorusunu sorduğu ve Portekizli futbolcunun buna sinirlendiği belirtildi.

İşte Ronaldo'nun o tepkisi;

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...