Galatasaray, Serdar Aziz için attığı o tweeti sildi

Düzenleyen:
Galatasaray, Serdar Aziz için attığı o tweeti sildi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Bursaspor'dan kadrosuna dahil ettiği 25 yaşındaki milli stoperi Serdar Aziz'i sosyal medya hesabından ''Genç yıldız'' olarak duyurmasına, taraftarlar tepki gösterdi.

Galatasaray sezonun ilk transferini Bursaspor'dan gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Bursaspor'un 25 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'i renklerine bağladı. Serdar Aziz'in bugün Galatasaray'a imza atması beklenirken, 25 yaşındaki futbolcunun maliyeti konusunda sarı-kırmızılı taraftarların itirazları bulunuyor.

APAR TOPAR SİLİNDİ

Serdar'ın maliyeti konusunda Galatasaray'dan henüz resmi bir açıklama gelmezken, sarı-kırmızılıların televizyon kanalı GSTV'nin resmi Twitter hesabından atılan bir tweet tepkiler üzerine silindi. Galatasaray televizyonunun resmi Twitter hesabından, "Genç yıldız Serdar Aziz bugün saat 14.00'te canlı yayında kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak" ifadelerinin yer aldığı bir duyuru paylaşıldı.


GENÇ YILDIZ İFADESİ KIZDIRDI

"Genç yıldız Serdar Aziz" ifadelerinin yer aldığı tweet, Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu. Gelen çok sayıda tweet üzerine, bu paylaşım sayfadan kaldırıldı.

Galatasaray, Serdar Aziz için attığı o tweeti sildi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...