Ozan Tufan'ın babasından ilk açıklama

Düzenleyen:
Ozan Tufan'ın babasından ilk açıklama

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın dün akşam Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçta 2'nci golü atan Ozan Tufan hakkında babası Mehmet Tufan, "Ozan, güzel bir gol attı. Biz de mutluk olduk" açıklamasını yaptı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören babası Ali Tufan’ı ziyaret eden Mehmet Tufan, milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim’in isteği üzerine futbolcuların ailelerinin gazetecilerle görüşmediğini söyledi. Bu yüzden açıklama yapmak istemediğini söyleyen Mehmet Tufan, gazetecilerle yaptığı sohbette şöyle konuştu:
"Babamın hastalığı nedeniyle Fransa’dan erken ayrıldım. Dün geceki maçı da, Ozan’ın dedesiyle birlikte televizyondan izledik. Karşılaşmadan sonra da kendisiyle görüntülü konuşma yaptık. Dün akşam çok iyi iş çıkardı Ozan. Güzel bir gol de attı. Bizde çok mutlu olduk."

Oğlu Ozan’ın ilk 2 maçta da iyi mücadele ettiğini, yapılan eleştirilerin hoş olmadığını belirten Mehmet Tufan, "Milli takim formasıyla oynamak kolay bir şey değil. Fransa'da gol atarak Bursa’yı güzel bir şekilde temsil etti. Kendisi çok mutlu. İnşallah bu akşamki puan duruma göre bir üst tura yükselecekler" diye konuştu.

Ozan Tufan'ın babasından ilk açıklama

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...