Türkiye EURO 2016'ya veda etti

Düzenleyen:
Türkiye EURO 2016'ya veda etti

SPOR Haberleri

İrlanda'nın İtalya'yı 1-0 yenmesinin ardından, A Milli Futbol Takımımız, gruplarını 3. sırada tamamlayan en iyi 4 takım arasına giremeyerek Euro 2016 defterini kapattı.

Euro 2016'da Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek, 2. tur için umutlanan Türkiye'nin şansı sona erdi. Macaristan-Portekiz, İsveç-Belçika ve İtalya-İrlanda maçının sonuçlarını bekleyen Türkiye, İrlanda'nın golüyle yıkıldı. 

Macaristan'ın Portekiz'i yenmesi durumunda direk 2. tura çıkmayı garantileyecek Ay Yıldızlar, bu maçın 3-3 sona ermesinin ardından ümitlerini İtalya-İrlanda ve İsveç Belçika maçlarına bağladı. 

Belçika, İsveç'i 84'te bulduğu golle 1-0 yenerken tüm Türkiye umutlandı. Ancak 85'te Robert Brady, İrlanda'yı İtalya karşısında 1-0 öne geçirdi ve tüm Türkiye'nin sevincinin kısa sürmesine neden oldu. 

İrlanda'nın İtalya'yı 1-0 yenmesinin ardından Türkiye en iyi üçüncüler sıralamasında 5. oldu ve turnuvaya veda etti. 2. tura çıkan İrlanda ise Fransa'nın rakibi oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...