Ersun Yanal'dan Milli Takıma sert sözler

Düzenleyen:
Ersun Yanal'dan Milli Takıma sert sözler

SPOR Haberleri

EURO 2016'ya veda eden A Milli takımı eleştiren Ersun Yanal, İrlanda maçına yedek kadroyla çıkan İtalya'yı eleştirmektense, Türkiye için "Çuvaldız önce bize girecek" dedi.

Lig TV'de Euro 2016 maçlarını yorumlayan Ersun Yanal, A Milli takımın turnuvaya veda etmesinin ardından İtalya'ya dair ilginç yorumlar yaparken, Milli takımı da sert bir dille eleştirdi.

İrlanda'nın İtalya'yı mağlup etmesinin ardından EURO 2016'ya veda eden A Milli takımın turnuvadaki sperformansı ve yaşadığı sorunları değerlendiren Ersun Yanal, İtalya'nın İrlanda karşısına yedek kadroyla çıkmasının etik olmadığını söylerken buna rağmen başarısızlığın kendilerine ait olduğunu sert bir dille vurguladı.

MİLLİ TAKIMA ÇOK SERT ELEŞTİRİ

Lig TV'de EURO 2016 maçlarını yorumlayan Trabzonspor'un yeni teknik diraktörü Ersun Yanal, karşılaşmaların ardından özellikle İtalya'nın yedek kadroyla maça çıkmasının etik olmadığını söyledi."İtalya'nın yaptığı bence sorumsuzluk. Hiç Etik değil. Futbolda sadece kazanmak değil adaletli olmak zorundasın. Tabi yine de okları İtalya'ya saplamak doğru olmaz. Önce bize..."

"ÇUVALDIZ ÖNCE BİZE GİRECEK"

İtalya'nın İrlanda'ya 1-0 mağlup olmasının ardından Milli takımı set bir dille eleştiren Ersun Yanal, "Biz her şeyden önce bu turnuvada futbolu ıskaladık. İspanya ve Hırvatistan'a yenilebiliriz ama bu durum yanlışları örtmez. Okları İtalya'ya batırmak doğru değil. Çuvaldızı önce kendimize batıracağız. Çuvaldız önce bize girecek" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...