Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın adı yetti

Düzenleyen:
Galatasaray'ın adı yetti

SPOR Haberleri

“Başkanımız da transferimde sağlam bir duruş sergiledi. Taraftar merak etmesin sonuna kadar savaşacağım”

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray, tarihi rakibi Beşiktaş’a büyük bir çalım atarak milli stoper Serdar Aziz’i kadosuna kattı. Beşiktaş, Bursaspor yönetimi ile masaya oturup 5.5 milyon avro teklif etti. Ama 25 yaşındaki fubolcu Galatasaray’a gitmek istediğini belirterek yöneticilerden, sarı-kırmızılı kulüple pazarlık yapılmasını istedi. Yeşil-beyazlı kulübe uzun yıllardır hizmet eden 25 yaşındaki futbolcuyu kırmayan Bursa Başkanı Ali Ay, sarı-kırmızılılarla 4.5 milyon avro artı Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal karşılığında el sıkıştı. Transferin perde arkasında yaşananlar bu şekilde gelişirken dün G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile Serdar Aziz imza töreninde medya karşısındaydı

Sakatlığım geçti
Galatasaray ie 4 yıllığına anlaşan ve senelik 2 milyon avro alacak Serdar Aziz, “Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi imzamda önemli etken. Birçok teklif aldım ama şu anda nerede olduğum önemli. Burada olmaktan ben ve ailem çok mutluyuz. G.Saray’ı G.Saray olduğu için tercih ettim. Herhangi biriyle görüşmedim Fatih Terim dahil” dedi. “Forma için çok sabırsızlanıyorum” ifadesini kullanan başarılı savunmacı, “Bu süreçte başkanımız çok güçlü durdu” diye konuştu. Serdar sakatlığıyla ilgili ise, “Bursa kulüp doktorlarının yanlış tedavisi sonrası sakatlık sürecim uzadı. 1.5, 2 ay tedavi oldum. Şimdi gayet iyiyim” dedi.

DURSUN ÖZBEK SÜRE VERDİ AMA...
Hoca muamması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni sezon planlaması hakkında bilgi verdi ancak yeni teknik adamla ilgili verdiği süreç kafa karıştırdı. İşte o sözler: Teknik kadroyu birkaç gün içinde açıklayacağız. Yarın (bugün) CAS'tan bir cevap bekliyoruz. Önümüzdeki hafta başında veya ortasında yeni teknik direktör ile ilgili açıklamayı yapacağız. Galatasaray elbette ki omurgasını, çekirdek kadrosunu tutacaktır. Camiasına, Türkiye futboluna, dünya futboluna en iyi performansını sunmak zorundadır. Kimleri kadrodan çıkarmak istediğimiz belli. Ama omurgamızdaki oyuncular için bunu düşünmüyoruz" 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...