Gönül tarifesi

Düzenleyen:
Gönül tarifesi

SPOR Haberleri

Eşiyle birlikte gelip gezdiği İstanbul’a hayran kalan Gregory van der Wiel, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. Hollandalı yıllık 2.2 milyon avro’ya "tamam" dedi

M.EMİN ULUÇ

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe, Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel’le anlaştı. Slovakya kaptanı Skrtel ile Fransız yıldız Hatem Ben Arfa’da hayal kırıklığı yaşayan sarı-lacivertliler bu sefer işi sıkı tutup kozlarını doğru oynayarak Hollandalıyı kaptı. Eşi Rose Bertram’la birlikte İstanbul’a davet edilen 28 yaşındaki sağ bek, yıllığı 2.2 milyon avro’dan 3 senelik sözleşmeyi geri çevirmedi. Fransa’da 3.5 milyon avro kazanan ancak gelirinin büyük bir kısmı vergiye giden tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe’nin bonuslarla donattığı cömert teklifi reddedemedi. Hollandalı yıldıza garanti paranın yanı sıra maç başı 20 bin avro verileceği, şampiyonluk halinde de prim vaat edildiği öğrenildi.
İstanbul’a hayran oldu
Fenerbahçe’nin bu transferde mutlu sona ulaşmasında kesenin ağzını açmasının yanı sıra kozlarını doğru oynamasının da büyük etkisi var. Van der Wiel’in Fenerbahçe’yi seçmesinde İstanbul’a duyduğu hayranlık da belirleyici oldu. Eşiyle birlikte yaptıkları tekne turundan büyük keyif alan Hollandalının boğaz manzaralı bir ev seçtiği belirtildi. Fenerbahçe, Gökhan Gönül’ün boşluğunu bir krize mahal vermeden çözerken Fransa’da ortalık karıştı. L’Equipe’in haberine göre PSG, 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek Van der Wiel’e yeni mukavele teklif etti. Ancak, kendilerinden emin bir şekilde Hollandalı’nın kapısını çalan Fransızlar, aldıkları “Ben Fenerbahçe’yle anlaştım” cevabıyla şoke oldu. Van der Wiel, 4 sezondur PSG forması giyiyordu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...