Mor modası

Düzenleyen:
Mor modası

SPOR Haberleri

Emre Mor, bütün özellikleriyle gelecekte muhteşem bir futbolcu olacağını 2 maçta toplam 90 dakikalık süreyle dünyaya gösterdi

Emre Mor sadece bir renk değildir. Onda gökkuşağının tüm renklerini barındırdığını kısa sürede gördük! “Daha bir maç gördük” ama çok şey hissettik… Boyu kısa ama gücü yerinde… Rakiplerin sertliğine rağmen ayakları yere basıyor, bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyor… Oyun zekası tartışılmaz. Vizyonel bakışı Avrupai… Cesaretli. İki üç kişinin arasına dalıyor, topu da kaptırmıyor. Tekniği tartışılmaz. Taktik olarak da yaşına göre daha bir tecrübeli görünüyor ve oyun zekasını saha içindeki geniş açı bakışıyla gösteriyor. Ve topu aldığında hızını da test eder gibi rakip kaleye ilerliyor. Tüm bunları yapması için de gerekli olan yeteneği de var öz güveni de… Yolun açık olsun Süper Çocuk! Futbol şansın yanında olsun! Sakatlık senden uzak dursun…

‘Beni çok seviyorlar’

Burak Yılmaz'ın "O bizim gözbebeğimiz, çiçeğimiz" dediği Emre Mor da kendisine gelen övgülerden dolayı son derece memnun. "Takım arkadaşlarım yardımcı olmasa bu kadar başarılı oynayamazdım" diyen 18'lik yetenek, 'Antrenmanlarda ve maçlarda istediği pasları alamıyor' yönündeki iddialara karşı çıkarak, "Bunlar saçmalık ve yalan. Beni başta Arda Turan olmak üzere herkes küçük kardeşi olarak görüyor ve çok seviyor. Bana çeşitli şakalar yapıyorlar. Yani anlayacağınız tam ağabey-kardeş ilişkimiz var” dedi.

Dortmund’un Mor sevinci 

Emre Mor'u Avrupa Şampiyonası öncesi renklerine bağlayan Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da bayram havası yaşanıyor. Türk yıldızı 16 milyon avroya kadrosuna katan Alman ekibinin taraftarları, Emre Mor'un turnuvadaki performansı sayesinde büyük keyif yaşıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda 18'lik oyuncunun çok büyük yetenek olduğu vurgulanırken, Borussia Dortmund'un dünya çapında ünlü olacak bir futbolcuya sahip olduğu şeklindeki ifadeler de dikkat çekti. 

Milli tarih: Mor ve öncesi

∂ Emre Mor, parti kur oy verelim
∂ Milli takım tarihi; Mor ve öncesi, Mor ve ötesi
∂ Fiber mi hızlı yoksa Emre Mor mu?
∂ Emre Mor'a nazar değdireceğiz. Nazar duası okuyun
∂ LYS'de soruların yetişmesi için Emre Mor hızı lazım
∂ Emre Mor il olsun!
∂ Seven sevdiğine Emre Mor desin
∂ Kendi küçük yüreği büyük adam
∂ Bizim de bir dünya yıldızımız oldu
∂ Annem ve babam beni Emre Mor kadar sevmedi.

Kim ne dedi?

Mehmet Demirkol
(SPOR YAZARI)
Mustafa Denizli, Emre Mor'u Galatasaray'a istemişti. Yönetim, Mustafa Denizli'yi dinlemediği için pişmandır.
Aziz Üstel
(YAZAR)
Emre Mor geleceğin en büyük yıldızlarından biri olacaktır. Türkiye'ye gelse yaka paça magazin sayfalarına atarlardı!
Rıdvan Dilmen
(yorumcu)
Emre Mor, Messivari bir oyuncu. Çok doğru bir kulübe gitti. Önümüzdeki yıllarda çok önemli bir değer olacağını düşünüyorum.
Sinan Güler (Basketbolcu)
Emre Mor, güzel futbolunu ve enerjini sahada bize izletmeye devam et kardeşim! 
GİRAY BULAK (TEKNİK DİREKTÖR)
Emre Mor’un yeri Dortmund değil, Barcelona. Bu çocuğu Bayern Münih alır, ordan da Barcelona’ya gider.

NECATİ ATEŞ
(ESKİ FutBOLCU)
Emre Mor kardeşim çok büyük oynadın helal olsun sana.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...