Trabzonspor eski başkanı Hacıosmanoğlu için yakalama kararı

Düzenleyen:
Trabzonspor eski başkanı Hacıosmanoğlu için yakalama kararı

SPOR Haberleri

"Adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" ifadelerini kullanan Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kadına hakaret davasında yargılanan Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.

Mahkeme, Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun  “kadınları aşağıladığı” iddiasıyla yargılandığı davada, duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle “yakalama kararı” çıkardı.

Kadına hakaret davasında yargılanan Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında, duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.
Avni Aker'de 2-2 sona eren Trabzonspor ile Gaziantepspor maçı arasında oynanan maç sonrası olaylar çıkmıştı. Maçın son dakikasında bordo-mavililerin penaltısını vermediği iddia edilen hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları yaklaşık 4 saat statta mahsur kalmıştı. O dönem kulüp başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu da yaptığı açıklamada, "Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi 1 sene yaşarım" ifadelerini kullanmıştı. Hacıosmanoğlu’nun bu sözleri tepkilere neden olmuştu.

Daha sonra açıklama yapan Hacıosmanoğlu, sözlerinin yanlış anlaşıldığını savunarak, özür dilemişti.

Trabzonspor eski başkanı Hacıosmanoğlu için yakalama kararı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...