Milli badmintoncu Özge Bayrak'tan Rio sözü

Düzenleyen:
Milli badmintoncu Özge Bayrak'tan Rio sözü

SPOR Haberleri

Milli badmintoncu Özge Bayrak, 2016 Rio Olimpiyatlarında Türkiye'yi en iyi sekilde temsil edeceğini belirterek ''İnşallah Rio'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bütün büyüklerime, aileme, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Özge Bayrak, yaptığı yazılı açıklamada, herkesin hayalini kurduğu zirveye gitmeyi başardığı için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Tek hayalim olimpik bir sporcu olmaktı. Allah'a çok şükür bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.
Antrenmanların yoğun bir şekilde devam ettiğinin altını çizen milli sporcu, şunları kaydetti:
"İnşallah Rio'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bütün büyüklerime, aileme, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, antrenörüm Çağatay Taşdemir'e, Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'e ve Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...