Süper Lig'in golcüsü Umre dönüşü F.Bahçe'de!

Düzenleyen:
Süper Lig'in golcüsü Umre dönüşü F.Bahçe'de!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Sivasspor'un golcü oyuncusu Aatıf Chahechouhe ve kulübüyle kesin olarak anlaşmaya vardı. Chahechouhe'nun Umre dönüşü sarı lacivertli ekibe imza atacağı açıklandı.

Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar, Fenerbahçe ile anlaşan Aatıf Chahechouhe’nun Umre dönüşünde yeni kulübü ile sözleşme imzalayacağını söyledi. Erdal Sarılar, bu transferden 2.5 milyon Euro üzerinde bir bonservis alacaklarını açıkladı.

Bir iftar programına katılan Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar PTT 1. Lig için 32 milyon lira bütçe belirlediklerini belirterek geçen sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünün korunacağını söyledi.

FENERBAHÇE, AATIF İLE ÖN ANLAŞMA İMZALADI

Fenerbahçe’nin Aatıf Chahechouhe ile ön anlaşmayı imzaladığını söyleyen Sarılar, 2.5 milyon Euro üzerinde bir para karşılığından da Fenerbahçe ile anlaştıklarını dile getirdi. Sarılar, "Aatif Fenerbahçe ile anlaştı. Biz de rakamsal konuda Fenerbahçe ile anlaştık. Aatif, Umre’de. Umre dönüşü imzalayacak. Geçenlerde yine haberler çıktı 2.5 milyon lira ve 3 futbolcu karşılığında verildi diye. Böyle bir şey yok kesinlikle. Fenerbahçe ile sadece para konuştuk" dedi.

Süper Lig'in golcüsü Umre dönüşü F.Bahçe'de!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...