'Galatasaray Fatih Terim ile anlaştı'

Düzenleyen:
'Galatasaray Fatih Terim ile anlaştı'

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu​, Fatih Terim ile Dursun Özbek'in kesin olarak anlaştıklarını duyurdu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim konusunda önemli bilgiler veren Fatinoğlu, Fatih Terim'in kesin olarak Galatasaray'da görev yapacağını söyledi.
Milli Takım'da sıkıntılı bir dönem geçiren Terim'i Başkan Dursun Özbek'in bir kez daha aradığını ve Galatasaray'a davet ettiğini ifade eden Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını ve Terim'in yeni sezonda bir kez daha Galatasaray'a geleceğini söyledi.

'Galatasaray Yönetimi bu süreci doğru yönetmeli, iyi kullanmalı'
Ali Fatinoğlu, bir zamanlar Avrupa'ya damga vurmuş sarı-kırmızılı kulübün transferde zorlandığını, son 1-2 sezondur yabancı futbolcuların güvensizlik duyduğunu da belirterek; "Bir kulüp düşünün ekonomik sıkıntılar nedeniyle talip olunan oyuncular gelmeye sıcak bakmıyor. Bir kulüp düşünün kadrosundaki oyuncular kazandığı yüksek rakamlar nedeniyle gitmek istemiyorlar. Bu çelişkili durumdan bir an önce kurtulmak lazım. Galatasaray'ın değerlerini ve çıkarlarını ön plana alıp yönetim masaya yumruğunu vurmalı. Futbolcuların elinde oyuncak olunmamalı. Menajerlerin oyununa gelip kulüp imajı zedelenmemeli" ifadelerini kullandı.

'Sneijder, Muslera ve Podolski üçlüsünden en az biri satılmalı'
Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni bir heyecana ihtiyacı olduğunun altını çizen Fatinoğlu, takımdaki yıldız oyunculardan en az birinin satılması gerektiğini vurgulayarak; "Galatasaray taraftarını tribünlere çekebilmek, forma satışı yapabilmek için yeni heyecan şart, bunu da yeni yıldızlar transfer ederek yapabilirsiniz. Ama önce elinizdeki Sneijder, Muslera ve Podolski'den 1-2 tanesini elden çıkarmanız lazım. Hem ücretleri yüksek bu oyuncuların elden çıkması ile bonservis bedeli ve yıllık ücrette tasarrufa geçersiniz hem de taraftarları yeni transferlerin heyecanı ile tribüne çekersiniz" şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...