Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya futbolunun yıldızları Antalya'ya geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dünya futbolunun yıldızları Antalya'ya geliyor

SPOR Haberleri  / AA

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında, Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Iniesta ve Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcu Antalya'ya gelecek.

World Tourism Forum'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamerun'da futbolu bir sosyal entegrasyon aracı olarak kullanarak, çocukların eğitimi, meslek edinme ve gelişimiyle ilgili bir dizi projeye imza atan Samuel Eto'o, Türkiye'de de bir ilki gerçekleştirecek.

Eto'o aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan’ın da bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirecek.

Dünyaca ünlü futbolcular, Türk karması ile 16 Temmuz'da Antalya Arena'da özel bir maç yapacak. Karşılaşmanın biletleri www.biletix.com ve www.aerobilet.com.tr adreslerinden 5 ayrı kategoride satışa sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da desteğiyle oynanacağı belirtilen ve Türk turizmi açısından çok önemli bir etki oluşturacağı öngörülen karşılaşmayı, 33 bin kişinin izlemesi bekleniyor.

"2 milyar liralık ekonomi oluşturacak"

Açıklamaya göre, Antalya ve Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olacak etkinliğe katılanların sayısı, özellikle yabancıların aileleriyle birlikte gelmeleri halinde 120 bine ulaşacak. Ziyaretçilerin konaklama, ulaşım, yeme-içme ve eğlence giderleriyle Antalya'da yaklaşık 2 milyar liralık bir ekonomi oluşturması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...