Gustavo imzaya kaldı!

Düzenleyen:
Gustavo imzaya kaldı!

SPOR Haberleri

Arjantinli futbolcunun kulübüyle pürüzler giderilmek üzere. Kartal Marsilyalı N'Koulou'yu da kovalıyor

Beşiktaş savunmaya yapacağı iki takviye için çalışmalarına hız verdi. Serdar Aziz'in Galatasaray'a transferi, Kamil Glik konusunda ise Torino'nun bonservis bedelinde artışa gitmesinin ardından siyah-beyazlılar, bu defa rotayı Arjantin'e çevirdi. Lanus forması giyen 23 yaşındaki stoper Gustavo Gomez ile görüşerek her konuda anlaşma sağlandı. Paraguaylı savunmacı ikna edilirken, kulübüyle yapılan pazarlıklarda ise küçük pürüzler çıktı. Ancak bunun aşılacağına inanan siyah-beyazlılar, 10 güne kadar bu transferi bitirmekte kararlı görünüyor.
Menajeri İstanbul'a geliyor
Paraguay basınına açıklamalarda bulunan Gomez, "Dün akşam menajerimle konuştum. Şu anda İtalya'da yarın (bugün) Türkiye'ye seyahat edecek ve Beşiktaş başkanı ile bir araya gelecek" ifadelerini kullandı. Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe gitmek istediğini kaydeden Gomez, "Lanus başkanına Avrupa'ya gitme talebimi ilettim. Bu takımın da iyi, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım olmasını istiyorum. Lanus'un ve benim isteğim olursa, bir problem olmayacaktır" dedi. Öte yandan Kartal, Gustavo'nun yanı sıra Marsilyalı N'Koulou'yu da renklerine bağlamayı hedefliyor. Marsilya ile mukavelesi biten ve serbest durumda olan Kamerunlu futbolcu ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...