Hesap zamanı

Düzenleyen:
Hesap zamanı

SPOR Haberleri

İlk iki maç sonrasında yapılan ağır eleştiriler sonrası "Bedelini ödemeye hazırım" diyerek istifa sinyali veren Terim, Başkan Demirören ile zirve gerçekleştirecek

Türkiye, önceki gece müthiş bir heyecan yaşadı. Çek Cumhuriyeti'ni yenip, diğer gruplardaki sonucu beklemeye başlayan ay-yıldızlı takım, kampta hep birlikte seyrettikleri maçların 85. dakikasına kadar gülüp eğleniyordu. Derken, İtalya karşısında sahne alan Brady İrlanda'yı uçururken, Türkiye'nin hayallerini söndüren isim oluyordu. EURO 2016'ya Kazak İslambek Kuat'ın Letonya'ya attığı golle gidebilen Türkiye, bu defa İrlandalı bir oyuncunun İtalya'ya attığı golle turnuvaya veda ediyordu. Türkiye için Fransa macerası buruk bir şekilde noktalandı. Ancak gözler bundan sonra olacaklara çevrildi. 
Futbolcular gönül koydu
Milli Takım ilk iki maç sonrasında Fransa'da yoluna devam etme umutlarını iyice azalttığında kamptan dışarıya sızanlar Türk halkının da büyük tepkisini çekmişti. Şampiyona sırasında yapılan prim pazarlıkları, takım içindeki gruplaşmalar, futbolcular ile teknik direktör Fatih Terim'in arasındaki soğukluk hem Türk halkını kızdırmış hem de derinden yaralamıştı. Hedef tahtası haline gelen oyuncular, "Olan bitenle ilgili bizim fikrimizi soran kimse yok" yakınmasında bulunurken, kaptan Arda Turan, "Benim parayla pulla işim olmaz. Annemi ağlatmasalardı iyiydi. Hepsinden tek tek hesap soracağım" çıkışında bulunmuştu. Aynı şekilde Burak Yılmaz da kendisi hakkında dönüp duran prim tartışmalarıyla ilgili "Hiçbir şey konuşulduğu gibi değil" demişti. 
İki takımı çalıştırayım
Türkiye Futbol Direktörü sıfatıyla Milli Takım'ı Fransa'ya götüren Fatih Terim, ilk iki maç sonrasında "Bedelini ödemeye hazırım" diyerek istifa sinyali vermişti. Şimdi gözler Terim ile TFF arasında yapılacak dev zirveye çevrildi. Başkan Yıldırım Demirören ile Fransa'da bir ön görüşme gerçekleştiren Terim, bundan sonraki yol haritasıyla ilgili kapsamlı bir zirve yapacak. Galatasaray'ın kendisinden haber beklediği Terim'in, öncelikle TFF'ye "Futbol Direktörlüğü görevini bırakıp, iki takımı çalıştırayım" teklifinde bulunacağı, kabul edilmemesi durumunda ise Milli Takım'dan istifa ederek sarı-kırmızılı takımın başına geçeceği öğrenildi. Bu arada TFF de kamptaki tartışmalardan prim kavgalarına kadar birçok konuda açıklama yapacak. 

21 kişiye suç duyurusu
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'daki İspanya maçı sonrası kendisine, kızı Buse Terim'e ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya sosyal medya üzerinden hakaret eden 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Terim ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, dilekçede, müvekkillerinin ağır hakaretlere, vicdanları sızlatacak mahiyette beddualara maruz kaldığını belirtti.

Primleri geri verelim

Beşiktaş'ın Milli Takım'da yer alan futbolcuları Avrupa Şampiyonası'na katılması için verilen primleri Türkiye Futbol Federasyonu'na geri verme kararı aldı. Beşiktaşlı futbolcular; Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı ve Cenk Tosun Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili Hüsnü Güreli'ye başvurarak TFF'nin turnuva öncesi kendilerine ödediği 500 bin avroluk primden kendi adlarına düşen kısmı geri vermek istediklerini belirttiler. Bu futbolculara Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın da dahil olduğu iddia edildi. Ancak durumdan haberi olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in, bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...