Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Grupların en iyi 11'i

Düzenleyen:
Grupların en iyi 11'i

SPOR Haberleri

Üç maçta da fileleri havalandıran Gareth Bale, 2 gol ve 1 asistle Hırvatları sırtlayan Perisic ve tabi ki Fransız yıldız Payet ilk maçlara damgalarını vurdu

EURO 2016'da grup maçları tamamlandı ve 36 maç sonunda en çok öne çıkan oyunculardan kurulu 11 isim belli oldu. OPTA verilerine göre üç maçta da fileleri havalandıran Gareth Bale, turnuvanın en iyi hücum oyuncusu durumunda. Galler'i ikinci tura taşıyan Real Madrid'in yıldızı gol krallığında da İspanyol Morata ile zirveyi 3 golle paylaşıyor. Hırvatların gol silahı Ivan Perisic de EURO 2016'da yıldızlaştı. Milli takımımızı ilk maçta çok zorlayan 27 yaşındaki oyuncu, son iki karşılaşmada da fileleri havalandırırken, İspanya maçında bir de asist yaptı. Turnuvanın en çok dikkat çeken ismi ise Fransız forvet Dimitri Payet oldu. Romanya ve Arnavutluk maçlarında muhteşem futbolunu goller ve asistle süsleyen 29 yaşındaki oyuncu, Fransa'nın üst turu garantilemesinden sonra İsviçre'ye karşı dinlendirildi.
Maestro İniesta
Payet'nin sonradan oyuna girdiği İsviçre karşılaşmasında bir volesi direkleri sallamıştı. Kuzey İrlanda'nın ikinci tura çıkmasında yaptığı 16 kurtarışla büyük pay sahibi olan McGovern ise en iyi kaleci durumunda. Savunma ise Alman Boateng ve Hector ile Arnavutluk maçında gol atan İsviçreli Schar ve Hırvat Srna'dan oluştu. Grup maçlarında kusursuza yakın bir performans sergileyen Alman Kroos ile İrlanda maçında fileleri havalandıran Belçikalı Witsel ile beraber İspanyolların maestrosu Andres İniesta orta alandaki diğer isimler oldular. 

Grupların en iyi 11'i

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...