Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nuri Şahin'den flaş Galatasaray açıklaması

Düzenleyen:
Nuri Şahin'den flaş Galatasaray açıklaması

SPOR Haberleri

İsmi Galatasaray ile sıkça anılan Milli futbolcumuz Nuri Şahin, "Dortmund'da çok mutluyum. Basında çıkan haberleri normal buluyorum ama burada kalacağım." açıklamasını yaptı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, basında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamada bulundu. Alman ekibinde mutlu olduğunu dile getiren Nuri, takımdan ayrılmayacağını söyledi.

"DORTMUND'DA KALACAĞIM"

Transfer iddilarıyla ilgili konuşan Milli futbolcu, "Dortmund'da çok mutluyum. Basında çıkan haberleri normal buluyorum. Bir gün Galatasaray'dayım bir gün Fiorentina'da. Ama Dortmund'da kalacağım" dedi ve takımda kalacağını yineledi.

"EMRE HARİKA BİR YETENEK"

Türkiye Milli Takım oyuncusu ve yeni takım arkadaşı Emre Mor'u da değerlendiren Nuri, " "İnanılmaz bir yetenek. Topla çok hızlı. Harika bir futbolcu olacak" yorumunu yaptı.

Nuri Şahin'in adı bir süredir Galatasaray'la anılıyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...