HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Terim, Fenerbahçe'nin transfer işini bozdu

Düzenleyen: /
Terim, Fenerbahçe'nin transfer işini bozdu
Emre Taşdemir, Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu Bursaspor'un sol bek oyuncusu Emre Taşdemir, sarı-Lacivertlilere ''Fatih Terim Galatasaray'a giderse ben de orayı tercih ederim'' dediği ileri sürüldü.

Transfer sezonunda şu ana kadar elinden çıkardığı oyuncularla konuşulan F.Bahçe, sözleşme uzatmaması kesin gibi görünen Gökhan Gönül'ün yerine Paris Saint-Germain'le mukavelesi biten ve bonservisi elinde olan Gregory van der Wiel'i kadroya katıp sağ bek sorununu çözmek üzere.

FENERBAHÇE ANLAŞMAYA YAKIN

Caner Erkin'in İtalyan devi Inter'le anlaşmasının ardından savunmanın solunda oluşan boşluk ise Bursa'nın genç yeteneği Emre Taşdemir ile giderilmek isteniyor. Sol bek olmasına rağmen sol açıkta da oynayabilen 20 yaşındaki genç yıldızla anlaşma sağlanmak üzere.


"TERİM GİDERSE BEN DE GİDERİM"

Emre'yi ve Bursa'yı ikna turlarına başlayan sarı-lacivertli yetkililer bir ön söz alırken genç futbolcudan şaşırtan şart geldi. Emre, F.Bahçe'de oynamayı kabul etti, ancak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim eğer görevinden ayrılıp G.Saray'ın başına geçerse 20 yaşındaki solak kendisini isteyen başka bir takım olan sarı-kırmızılılara gitmeyi tercih edeceğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...