F.Bahçe'den G.Saray'a şok! Yıldız oyuncu İstanbul'da...

Düzenleyen:
F.Bahçe'den G.Saray'a şok! Yıldız oyuncu İstanbul'da...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, adı bir süredir G.Saray'la anılan Schalke 04'ün yıldız oyuncusu Roman Neustadter'i İstanbul'a getirdi. Sarı lacivertlilerin, Rus futbolcuyla transfer görüşmesi yapacağı açıklandı.

Fenerbahçe transferde hızlandı... Ayrılan yıldızları sebebiyle savunma hattını baştan aşağı yenilemek zorunda olan sarı lacivertliler, bir süredir adı Galatasaray ile anılan Roman Neustadter'i İstanbul'a getirdi.

Son olarak Almanya'nın Schalke takımında forma giyen ve mukavelesi sona eren 28 yaşındaki oyuncuya Fenerbahçe'nin teklifini ilettiği ve Neustadter ile menajerinin durum değerlendirmesi yapmak için İstanbul'da kaldığı öğrenildi.


SCHALKE'DE 1.5 MİLYON EURO ALIYORDU

Schalke'de oynadığı dönemde yılda 1.5 milyon Euro (Yaklaşık 5 milyon TL) garanti para kazanan Rus oyuncunun en az 3 yıllık bir mukavele ve bonservisi elinde olduğu için de yıllara bölünmek şartıyla imza parası istediği biliniyor.

SON KARAR BUGÜN

Neustadter'in menajerinin bugün son kararını Fenerbahçe'ye ileteceği ya da kendi tekliflerini sunacağı belirtildi. Ancak kulübe yakın kaynaklara göre teknik direktör Vitor Pereira'nın da onay verdiği savunmacı büyük bir son dakika pürüzü çıkmazsa gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek.

EURO 2016'DA VASAT OYNADI

Rusya Milli Takımı, Euro 2016'da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Neustadter için de şampiyona iyi geçmedi. Başarılı savunmacı beklentileri karşılayamadı. Ancak onu sadece Euro 2016 performansıyla yargılamak büyük haksızlık olur. Sonuçta birçok yıldız, turnuvada beklentilerin çok altında kaldı.

SAVUNMADA KALE GİBİ

Roman Neustadter'in asıl bölgesi stoper. Ancak defansif orta saha olarak da Schalke'de birçok maçta görev aldı. 4 sene Alman ekibinin formasını giydi. En dikkat çeken yönü 1.90'lık boyuyla hava toplarındaki hakimiyeti. Ancak bu özelliğini defansif anlamda iyi kullanıyor. Hücumda ise topu ağlara gönderme konusunda pek iyi sayılmaz.

O ZATEN GERÇEK FENERLİ İDİ!

Neustadter, geçen sezon Schalke'de gol sevinci yaşayamadı. En golcü sezonlarından biri ise 2012-13'tü. O sezon fileleri 4 kez havalandırdı. Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda Galatasaray ile eşleşirken, 28 yaşındaki futbolcu Almanya'daki mücadelede gol sevinci yaşadı. Ancak turu geçen taraf, mücadeleyi 3-2 kazanan Sarı-Kırmızılılar oldu.


Kaynak:Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...