Fatih Terim onay verdi, Galatasaray transfer etti

Düzenleyen:
Fatih Terim onay verdi, Galatasaray transfer etti

SPOR Haberleri

İddiaya göre: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim'e ''Serdar Aziz'i transfer edelim mi?'' diye sordu, İmparator'dan olumlu yanıt alınca sarı kırmızılılar transfere noktayı koydu.

Galatasaray, Serdar Aziz transferi ile Beşiktaş'a büyük bir çalım atmış ve önceki gün oyuncuya 4 yıllık imza attırmıştı. Sabah Gazetesinin haberine göre; Bursaspor'un yıldız oyuncusunun G.Saray'a uzanan transferinin perde arkasında Terim'in onayının olduğu öğrenildi.

"ALMANIZ SİZİN İÇİN FAYDALI OLUR"

EURO 2016'yı, Fransa'da takip eden Dursun Özbek'in bu süreçte Fatih Terim ile bir araya geldiği bir sohbette, "Hocam, Serdar Aziz'i almayı düşünüyoruz. Bu oyuncu için ne dersin?" diye sorduğu belirtildi. Terim'in, "Serdar'ın yetenekleri ortada. Zaten milli bir oyuncu. Sakatlığı olmasaydı burada bizimle olacaktı. Almanız sizin için faydalı olur" cevabını verdiği öğrenildi. Terim'in bu 'onayı' sonrası transfer sürecinin hızlandığı ve bitirildiği bildirildi.

Fatih Terim onay verdi, Galatasaray transfer etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...