Melo'dan Galatasaray'a mesaj var

Düzenleyen:
Melo'dan Galatasaray'a mesaj var

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan İnter'e transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Felipe Melo, sarı kırmızılı yönetime, "Geri dönmek için ücretimde indirim yapmaya hazırım" dediği iddia edildi.

Cim Bom'un eski Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, İnter'de istenmeyen adam ilan edilince, geri dönüşün yollarını aramaya başladı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir kez daha Galatasaray Yönetimi'ne mesaj gönderip, "Geri dönmek için ücretimde indirim yapmaya hazırım" dedi.

NE KADAR İNDİRİM YAPACAK

Sarı-Kırmızılılar'dan en son senelik 2 milyon 750 bin Euro kazanan Melo'nun ne kadarlık bir feragatta bulunacağı belli değil. Ancak Galatasaray cephesinin, Sambacı'ya son çare olarak baktığı ve ön libero alınamazsa, rotanın bu oyuncuya çevrilmesinin gündeme gelebileceği kaydedildi. Melo'nun kendi alternatifi ise Çin ve Katar pazarı. MLS'ten beklediği teklifleri alamayan Brezilyalı futbolcu, iyi para kazanabileceği bir yerde oynamak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...