Emre Mor'dan Fransa yorumu: Vahşice ortam

Düzenleyen:
Emre Mor'dan Fransa yorumu: Vahşice ortam

SPOR Haberleri

Çek Cumhuriyeti maçı hakkında konuşan Milli Takımımızın 18'lik yıldızı Emre Mor, "Kariyerimin en harika anlarıydı. Taraftarlar o kadar çok ses çıkarıyordu ki birbirimizi duyamıyorduk. Vahşice ortam vardı" açıklamasını yaptı.

A Milli Takım forması ile EURO 2016'da başarılı bir performans sergileyen Emre Mor, Danimarka'ya döner dönmez ayağının tozuyla basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

Genç yıldız, Fransa'da geçirdiği günleri, "Kariyerimin en harika anlarıydı" şeklinde yorumlarken, "Burak Yılmaz'a yaptığım asistten sonra tüylerim diken diken oldu. Stadyum adeta patlama yaşadı. Bunun nasıl olduğunu büyük ihtimalle anlayamazsınız." dedi.

"GÜRÜLTÜDEN BİRBİRİMİZİ DUYAMADIK"

Emre Mor, Çek Cumhuriyeti maçında attığımız ilk golün ardından yaşadıklarını ise şöyle aktardı: "Taraftarlar o kadar çok ses çıkarıyordu ki birbirimizi duyamıyorduk. Vahşice bir ortam vardı."


"AMACIM TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLMAK"

Gelecek sezon Borussia Dortmund'da oynayacak olan Emre, Milli Takıma seçilme sürecinin de kendisini şaşırttığını belirtti: "Öncelikle amacım hazırlık maçlarına oynayabilmekti. Milli Takım için ne seviyede olacağım görülecekti. Yeterince iyi oynayınca takıma seçildim. Bunu ben de beklemiyordum. Bir sonraki amacım artık takımda daha fazla süre almak ve değişmez oyuncu olmak."

"HERKES BANA KARDEŞİ GİBİ DAVRANDI"

18 yaşındaki kanat oyuncusu takımdaki herkesin kendisine sıcak davrandığını ifade ederken, "Onlardan çok küçüğüm. Bana kardeşleri gibi davrandılar. Hepsiyle çok iyi iletişimim var." şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMI ÖZLEYECEĞİM"

Emre son olarak sözlerini şöyle tamamladı:
"Çek Cumhuriyeti galibiyeti harikaydı. Müthiş bir tecrübeydi. Hayatımın en önemli anlarıydı. Milli Takımı özleyeceğim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...