HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

NBA’ye 2'nci Türk!

Düzenleyen: /
NBA’ye 2'nci Türk!
Furkan Korkmaz, Anadolu Efes, Nba, Basketbol, Haber

SPOR Haberleri

Anadolu Efes’in 19'luk şutör gard oyuncusu Furkan Korkmaz, NBA 2016 yılı seçimlerinde Philadelphia 76’ers tarafından 26. sıradan draft edildi.

Dünyanın en iyi basketbol organizasyonu olarak kabul edilen NBA’de 2016 yılının draft seçimleri yapıldı. Boston’daki TD Garden’da gerçekleştirilen Draft seçimlerinde Anadolu Efes’in genç oyuncularından Furkan Korkmaz 1. turda 26. sıradan Phildelphia 76’ers tarafından seçilerek Draft’a seçilen tek Türk oyuncu oldu. 19 yaşındaki forvet oyuncu Ben Simpsons birinci sıradan seçilirken, Furkan Korkmaz ile aynı takımda mücadele edecek. Los Angeles Lakers tarafından seçilen 19 yaşındaki Brandon Ingram Draft’ta ikinci sırada yer aldı. NBA 2016’yı 3. sıradan giren oyuncu ise Boston Celtics’in seçtiği Jaylen Brown oldu.

NBA’YE SEÇİLEN 10. TÜRK

18 yaşındaki genç basketbolcu Furkan Korkmaz; Mirsad Türkcan, İbrahim Kutluay, Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, Ersan İlyasova, Semih Erden, Ömer Aşık, Furkan Aldemir ve Enes Kanter’den sonra NBA’e seçilen 10. Türk basketbolcu unvanına sahip oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...