Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'dan veda gibi paylaşım!

Düzenleyen:
Arda Turan'dan veda gibi paylaşım!

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Arda Turan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Milli Takım'ı bırakacağı şeklinde yorumlandı.

Milli Takım forması ile 94 maçta 16 gol atan Barcelonalı yıldız Arda Turan, EURO 2016'ya veda etmemizin ardından Instagram hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Kampta arkadaşları ile çektirdiği bir karesini de paylaşan Arda, mesajında "Kocaman adamların ağladığını gördüm bu sefer ben ağlamadım teselli tarafındaydım. Kardeşinin gözyaşı bazen kendininkinden değerli oluyor" ifadelerini kullandı. Arda'nın bu duygu yüklü ifadelerle dolu mesajını 'Milli Takım'a veda mı ediyor' diye yorumlayanların sayısı bir hayli fazla.

DİREKT ARDA'YI HEDEF ALMIŞTI

Hırvatistan maçı öncesinde kaptan olarak kapısını çaldığı Fatih Terim ile yaşadığı tartışma ve ikili arasında soğuk rüzgarlar eserken Arda, İspanya maçı öncesinde dostlarına açık açık "Bırakabilirim" dedi. Daha sonra İspanya maçındaki protestolar ardından Terim'in basın toplantısında alenen Arda Turan'ı hedef alan sözleri arka arkaya geldi. Arda'nın milli takımı bırakma düşüncesini ise birçok önemli isim devreye girip destek olarak önlemeye çalıştı.

İLİŞKİLER DÜZELMEZSE UZAK KALACAK

Arda'nın bu mesajı sonrasında ise kendisine yakın birkaç isimle konuştuk. Hemen hemen hepsi aynı şeyi söyledi:

"Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'daki görevine devam ederse Arda Turan, ay yıldızlı formayı bir daha giymeyebilir. İkili arasında buzlar erimez ve sorunlar çözülmezse Arda Turan gibi bir yıldız Milli Takım formasından uzak kalabilir."

İŞTE ARDA'NIN PAYLAŞTIĞI O MESAJ:

"Bir masaya oturduk, hep beraber üzüntülerimizi, sevinçlerimizi koyduk ortaya, kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım, teselli tarafındaydım, kardeşinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda, her halleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm, bir ömür boyu da öyle göreceğim. Biz sizler için buradaydık, bayrağımızı dalgalandırabilmek için… Hakkımız varsa helaldir. Siz her şeyin en güzelini hakediyorsunuz."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...