Hesaplar şaştı

Düzenleyen:
Hesaplar şaştı

SPOR Haberleri

Gökhan Töre geliriyle transfer yapılacaktı, West Ham’ın teklifi şaşkınlığa neden oldu… Stoperde Serdar Aziz tuzlu geldi. Gomez ortada kaldı… EURO 2016’daki Kartallar piyasa yapamadı

Yeni sezon öncesi büyükler bazında kadrolara bakıldığında en rahatı Beşiktaş. En azından mevcut kadro büyük oranda korunuyor… Ancak yönetimin yeni sezonla ilgili farklı beklenti ve düşünceleri vardı. UEFA kriterleri nedeniyle almadan satması zor görünen siyah-beyazlıların bazı isimlerden beklentisi yüksekti. Mesela West Ham’ın ısrarla istediği Gökhan Töre’nin en az 15 milyon avro’ya satılması planlanıyordu. Ancak o bölgeye Feghouli transferi yapıldı. Töre’ye ise satın alma opsiyonu ise kiralık teklifi geldi. Başkan Fikret Orman ise kibarca teklife teşekkür edip olumsuz yanıt verdi. Ancak Slaven Bilic’in Töre aşkının devam ettiğini vurgulayalım ve Beşiktaş’ın beklentisini biraz daha açalım…
Bir tek Quaresma
Gökhan Töre’den gelecek parayı stoper takviyesine ayırmayı düşünen yönetimin bu düşüncesi şimdilik boşa çıktı. Stoper konusunda da Şenol Güneş’in ısrarla istediği Serdar Aziz çok tuzlu (5.5 milyon avro artı oyuncu) geldi ardından oyuncu Galatasaray’a gitti. Mario Gomez belirsizliği ise hâlâ devam ediyor. Herkes kalmasını istiyor ancak o şu anda geleceğiyle ilgili nihai kararını vermiş değil. Eğer satış olurca gelecek para yeni bir forvete ayrılacak. Yönetimin bu sezon adına değil ama gelecek sezonlar adına uzun vadededi beklentisi de EURO 2016 endeksliydi. Kadrodaki Boyko, Oğuzhan, İsmail, Olcay, Cenk ve Quaresma’nın çok büyük patlama yapması ve fiyatlarını artırması düşünülüyordu. Ancak Quaresma dışındaki isimler kendini gösteremedi.

EURO 2016’DA KİM NE YAPTI?

RİCARDO QUARESMA
Beşiktaş’ın EURO 2016’daki gururlarından diyebiliriz. 3 maçta toplam 116 dakika ter döktü, 1 asist yaptı. Gomez ile beraber EURO 2016’da yoluna devam edenlerden. Siyah-beyazlılarla 1 yıllık daha mukavelesi bulunuyor.
CENK TOSUN
Terim’in forvette şans verdiği isim istediği pasları hiç ama hiç alamadı. Pozisyona dahi giremedi. Toplam süresi 83 dakikaydı.
İSMAİL KÖYBAŞI
Çek maçında 90 dakika süre aldı, iyi bir görüntü sergiledi. İlk 2 maçta oynatılmaması onun adına üzüntü vericiydi.
OĞUZHAN ÖZYAKUP
Şampiyonada 3 maçta da süre alan tek Beşiktaşlı… 139 dakika oynadı ancak bir türlü gerçek Ozzy’nin özelliklerini sahaya yansıtamadı.
OLCAY ŞAHAN 
İki maçta 51 dakika görev alan Olcay Şahan da Milli Takım’ın kötü görüntüsüne uyanlardandı. İspanya maçında net bir golü kaçırdı.
BOYKO
Süre almadı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...