İkinci Taşçı seferi

Düzenleyen:
İkinci Taşçı seferi

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer başarılı oyuncuya karşılık Spartak Moskova'ya N'Doye artı 750 bin avro önerdi; Rus kulübü 1.5 milyon avro istedi

Trabzonspor geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te forma giyen Serdar Taşçı için yeniden harekete geçti. Bir dönem Trabzonspor'da forma giymek istediğini açıklayan 29 yaşındaki gurbetçi oyuncu için daha önce kiralık teklifi yapılmıştı. Ancak başarılı savunmacının bonservisine sahip olan Spartak Moskova kiralama teklifine olumsuz cevap vermişti. Bunun üzerine transferi bir süre askıya alan Başkan Muharrem Usta ve ekibi yeniden harekete geçti. Bu defa geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen N'Doye da pazarlığa dahil edildi. Bordo-mavililerin, Serdar'a karşılık Spartak Moskova'ya N'Doye artı 750 bin avro önerdiği; Rus kulübünün ise N'Doye'un yanı sıra 1.5 milyon avro talep ettiği ifade edildi. Taraflar arasında görüşmelerin pazartesi gününe kadar sonuçlanacağı belirtildi. Serdar Taşçı'nın ise gelişmeleri yakından takip ettiği, bordo-mavili formayı giymek istediği gelen haberler arasında. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...